tentang kami

Guangdong Nanhai ETEB Technology Co, Ltd(ETEB) terletak di wilayah bandar Foshan, Guangdong, China.
ETEB telah ditubuhkan pada April 2014, dengan modal berdaftar sebanyak EUR 4 juta. Sehingga kini, ETEB accumulatively telah melabur RMB 15 juta dalam bidang elektronik cetak.
ETEB telah Randamp lengkap; D keupayaan bahan sintesis, rumusan dakwat dan proses percetakan.
Ahli-ahli ETEB milik 30 paten antarabangsa dan paten Cina 11.
Setakat ini, ETEB telah reported18 ciptaan paten di China.
ETEB dimiliki proses menggunakan bahannano dan teknologi pengeluaran besar-besaran sintesis berada dalam keadaan terkawal.
ETEB telah membangunkan pelbagai menggunakan bahannano Perak (zarah nano, serpih nano, wayar nano) dan dakwat mereka pengalir (digunakan untuk gravure, percetakan skrin, Pencetak pancut dan proses lapisan).
Sekarang, ETEB berkembang keupayaan pengeluaran besar-besaran produk hiliran seperti filem pengalir yang telus, bercetak-full RFID tag dan sebagainya.
ETEB mempunyai sistem pengurusan QA, diluluskan oleh ISO 9001: 2008 yang bertaraf tinggi. ETEB boleh menyediakan SGS- / ROSH yang diperakui, dan tersuai produk.
ETEB dikumpul bakat elektronik dicetak dari China, Amerika Syarikat dan Korea Selatan.
ETEB sentiasa berpegang kepada andquot; Menyedarkan esok dan Everbrightandquot; maksud, komited untuk menjadi pembekal penyelesaian dan menggunakan bahannano bercetak elektronik perindustrian.