Dakwat pengalir 2016 pasaran-2026: Ramalan, teknologi, pemain

- Jan 11, 2017 -

NEW YORK, 12 Disember, 2016 /PRNewswire/Perak menyerpih, Perak Tiny, dakwat tembaga dan menampal, graphene dan selepasnya

Laporan ini memuatkan paparan yang paling komprehensif dan berwibawa pengalir dakwat dan pasaran tampal, memberi terperinci sepuluh tahun pasaran ramalan dibahagikan dengan aplikasi dan jenis bahan. Ramalan pasaran diberi mati dan nilai di peringkat dakwat. Ia juga termasuk Ulasan kritikal segala dakwat pengalir yang bersaing dan tampal teknologi termasuk menembak-jenis menampal, PTFs, Perak Tiny, headband dakwat, dakwat IME, tembaga, dan sebagainya.

Laporan ini juga memberikan analisis yang berasaskan fakta dan mendalam semua sedia ada dan baru muncul sasaran aplikasi. Untuk aplikasi sasaran, ia menyediakan untuk penilaian dan/atau ramalan pasaran boleh alamat, arah aliran utama dan cabaran, keputusan terbaru dan pelancaran prototaip/produk dan wawasan IDTechEx potensi pasaran.

Kami menyediakan analisis terperinci sekurang-kurangnya 17 yang sedia ada dan baru muncul permohonan sektor termasuk sel-sel suria silikon, tag RFID UF/UHF, sentuh skrin hujung elektrod, Automotif, dalam acuan elektronik, e-tekstil, antena 3D, 3D dicetak elektronik, desktop PCB pencetak, penggantian ITO, OLED lampu dan lain-lain.

Semua unjuran pasaran kami dibina menggunakan model-model yang berasaskan perusahaan utama input dari IDTechEx temubual dan Lawatan, dan daripada industri terlebih dahulu pengalaman di IDTechEx. Kami dengan jelas menggariskan dan mengesahkan andaian, rasional, trend dan data sebenar mata matlamat unjuran kami. Laporan kami menyediakan lebih daripada 50 Syarikat berasaskan temubual profil

Insight pasaran dan Risikan Perniagaan tidak

Laporan ini adalah berdasarkan kepada tahun penyelidikan. Penganalisis kami mempunyai bertahun-tahun pengalaman terlebih dahulu dan berada di barisan hadapan perniagaan dakwat/tampal pengalir, memainkan peranan penting dalam mewujudkan sebuah industri berbilion-bilion dolar. Dalam tempoh lima tahun sahaja, pasukan kami telah ditemuduga dan diprofil melebihi 50 pengguna dan pengeluar pelbagai jenis pengalir dakwat dan menampal. Setiap tahun kami telah belajar lebih banyak tentang pasaran dan fine-tuned analisis kami, pandangan dan ramalan.

Selari dengan ini, IDTechEx telah menganjurkan persidangan global yang terkemuka dan tradeshows pada barangan elektronik cetak untuk dekad yang lalu diAsia,EuropedanAMERIKA SYARIKAT. Rancangan ini membawa bersama-sama dalam rantaian nilai keseluruhan pada elektronik dicetak, termasuk semua pembekal pengalir dakwat, pencetak, dan pengguna akhir. Ini memberikan kita tidak akses kepada pemain dan perisikan pasaran tempahan.

Pengalir dakwat dan tampal perniagaan: segala-galanya sudah berubah

Pasaran pengalir dakwat dan menampal akan mencapai hampir$1 .7bpada 2026 pada harga semasa logam. Bersaiz mikro Perak pengalir menampal akan menguasai pasaran, mengawal hampir keseluruhan pasaran pada 2016. Perak Tiny akan Walau bagaimanapun menjadi semakin kompetitif, mencari digunakan dalam pelbagai untuk muncul aplikasi sektor untuk menjadi seorang$80mpasaran pada 2026. Tembaga akan kekal teknologi agak tidak matang tetapi akan mencapai kejayaan yang terhad seperti sistem pengawetan novel yang dipasang untuk membuka pintu kepada jualan tembaga dakwat.

Industri solar panel akan 1.5 k Tan pasaran 2016 bagi screen-printed tembakan-jenis pengalir menampal. Di peringkat tampal, Kumpulan pembekal baru tidak lama lagi akan datang menguasai perniagaan ini manakala di peringkat serbuk pengguna akan memaksa melalui pembekal lebih pelbagai asas. Pasaran elektrod tepi skrin sentuh akan diteruskan dengan penurunan. Linewidth-over-Langkau di (L/S) telah menurun kepada 20/20, employability skrin percetakan dengan standard PTFs melebihi had dan membuka pintu untuk menampal photocurable. Teknik-teknik yang berasaskan etching akan mendapati peluang tambahan kerana sebelah kawasan bezel yang telah menurun manakala standard PTFs akan mengekalkan beberapa bahagian di hujung berkos rendah di pasaran.

Pengesan seperti kereta penghunian sensor, sensor piezoresistive bercetak dan sesetengah versi sensor glukos akan kekal pasaran niche yang ketara bagi menampal pengalir, kerana akan sektor automotif dengan perkumpulan bertakung tradisional dan pertumbuhan tinggi permohonan baru muncul yang bercampur-campur. Pasaran antena HF dan UHF RFID akan bertambah tetapi akan melihat syer pasaran relatif jenis dakwat mengubah dekad akan datang. Antena 3D yang dibuat menggunakan aerosol percetakan akan terus mendapat daya tarikan. Pendekatan ini akan bersaing head-on dengan MID (teracu pengeluaran peranti) teknik dan akan menjadi pemain utama dalam pasaran elektronik pengguna. Logam mesh sebagai alternatif ITO akan membuat landasan betul perlahan walaupun tempoh menunggu penyatuan dalam industri TCF, mewujudkan permintaan bagi Perak nanoparticle digunakan dalam mengisi atau percetakan garis-garis halus.

Pasaran baru akan muncul dan mewujudkan keperluan prestasi baru. Elektronik dalam acuan akan menuntut dakwat yang boleh meregangkan dan proses termopembentukan/membentuk hidup. Tekstil elektronik akan memerlukan dakwat yang benar-benar headband dan menahan kitaran berulang kali basuh. 3D elektronik dicetak dan desktop PCB pencetak memerlukan kekonduksian tinggi dan suhu yang rendah dakwat untuk membuka kemungkinan prototaip baru yang luas untuk pencetak 3D dan pereka litar. Semua pasaran ini bersedia untuk pertumbuhan pesat disediakan memastikan inovasi teknologi yang boleh memenuhi tarik pasaran.

Unjuran pasaran sepuluh tahun dipisahkan oleh aplikasi. Sila hubungi kami untuk nilai sebenar. Ambil perhatian bahawa dakwat harga jualan ditolak terima-kasih kepada penurunan dalam harga logam yang mentah tetapi juga tertekan margin, mengakibatkan penurunan dalam unjuran hasil kami.


Apa yang laporan ini menyediakan?
1. sepuluh tahun pasaran ramalan bagi pengalir dakwat dan menampal dibahagikan mengikut jenis material (nano Perak, PTF, Cu, etc) dan permohonan. Ramalan disediakan dalam kelantangan dan dolar.
2. profil Syarikat temuduga berasaskan 50 pembekal dan pengguna. Profil syarikat menyediakan latar belakang Syarikat yang terperinci, dan teknologi yang kritikal dan kajian model perniagaan. Profil tambahan termasuk penggunaan SWOT analisis terperinci oleh penganalisis IDTechEx
3. mengkaji semula dan penilaian semua teknologi dakwat pengalir utama termasuk menembak-jenis menampal, PTFs, dakwat nano, headband dakwat, dakwat IME, tembaga, dan sebagainya.
4. terperinci permohonan penilaian sering termasuk IDTechEx insight dan penilaian kemajuan state-of-the-art dan komersil, analisis teknologi bersaing, arah aliran harga dan pasaran, pemain utama, saiz pasaran boleh alamat dan unjuran pasaran sepuluh tahun untuk:
a. photovoltaics
b. sentuh skrin hujung elektrod (dibahagikan mengikut jenis peranti)
c. Automotif (de frosters, penghunian sensor, Pemanas kerusi, dan sebagainya)
d. 3D antena
e. UHF ad antena HF Fénix RFID
f. headband dakwat untuk tekstil elektronik
g. di-acuan dakwat elektronik
h. pengesan glukosa dan piezoresistive
i. elektronik cetak 3D
j. desktop PCB percetakan
k. penggantian ITO
l. lampu OLED
m. pengalir pen
n. lain
Baca Laporan penuh:http://www.Reportlinker.com/p04447369-Summary/View-Report.html

Tentang Reportlinker
ReportLinker adalah satu anugerah penyelidikan pasaran penyelesaian. Reportlinker mendapati dan menganjurkan data industri Tempahan supaya anda mendapat semua penyelidikan pasaran yang anda perlukan - dengan serta merta, di satu tempat.

http://www.Reportlinker.com


__________________________
Hubungi Clare:Clare@Reportlinker.com
KAMI: (339)-368-6001
Antarabangsa Ebbsfleet: +1 339-368-6001


Sepasang:Bagaimana dakwat pengalir memenuhi permintaan pasaran Seterusnya:Perak Nanowires dan Sertai Graphene tentera untuk paparan skrin sentuh