Dakwat digital percetakan sedia pengalir dengan mensasarkan pengeluaran berskala penuh

- Jan 18, 2017 -


Bahan-bahan termaju DuPont telah mengumumkan dakwat elektronik yang baru bagi Pencetak pancut dakwat yang menawarkan kekonduksian tinggi dan lekat kuat yang diperlukan untuk rekabentuk digital yang pesat, prototaip dan pengeluaran berskala penuh.

Teknologi tersebut akan membolehkan percetakan digital untuk komponen elektronik dan litar dalam aplikasi di mana garis-garis halus sangat adalah diperlukan, seperti Panel OLED, antena bercetak, sel solar dan panel touch.

Dakwat pengalir PE410 membolehkan prototaip pantas dan memastikan peralihan yang lancar dari "makmal untuk fab" dengan fleksibiliti untuk skala perindustrian-volume tinggi inkjet kepala cetak dan mesin. Ini membolehkan pereka litar dengan serta-merta menguji Reka bentuk baru, cepat membuat suntingan yang perlu dan, disebabkan oleh pengurangan laydown Perak, menjimatkan kos bahan. Teknologi ini sesuai untuk percetakan satah, membolehkan siri permohonan baru.


Sepasang:MIT penyelidik membangunkan proses percetakan label elektronik Seterusnya:Rendah-suhu berikut sangat pengalir dakwat Perak untuk elektronik yang fleksibel