Kompaun Organik Bukan Peranan

- Jul 31, 2017 -

Sebatian silikon bukan organik cementing pembangunan aplikasi refraktori silikon kompaun bahan refraktori tahan api terhadap rintangan air dan asid kerana keadaan kejuruteraan yang kompleks, Kompaun Inorganik projek sebelum dan selepas haba asid dan air sederhana, Kompaun Organik atau dalam haba apabila peranan medium asid, memerlukan refraktori mempunyai rintangan haba Dan rintangan asid dan air. Kompaun anorganik Sampel refraktori kaca tak bersuhu air yang direndam dalam pelbagai jenis dan kepekatan asid dalam jadual selepas penyimpanan di dalam air berbanding dengan kekuatan penyimpanan asid yang berkurangan, daripada kekuatan pengawetan udara juga menurun.

Kerana tidak sama dengan air dalam asid antara tindak balas silikat dan asid, gel silikat tidak lagi dihasilkan, tetapi akan membubarkan bahan larut, Struktur Inorganik struktur tidak ketat, keamatan menurun, bertentangan dengan kepekatan asid kekuatan refraktori yang lebih tinggi Juga lebih tinggi, Kompaun Organik yang menunjukkan bahawa peranan asid dan silikat untuk menguatkan dan meningkatkan kekuatan.

Sodium silicate refraktori suhu tinggi prestasi, asid Compound bukan organik dan rintangan air dan sifat natrium silikat, natrium fluorosilicate kandungan, jenis agregat, dalam pengeluaran perlu dikawal ketat. Modulus natrium silikat pada prestasi suhu tinggi bahan refraktori. Asid Compound Asid dan rintangan air mempunyai kesan yang ketara, modulus tinggi, dengan rintangan asid dan rintangan yang baik dan modulus prestasi suhu yang tinggi adalah rendah akan mengurangkan sifat-sifat ini. Secara umumnya memilih modulus lebih baik.

Di rumah dan di luar negara mengenai penggunaan sebatian silikon bukan organik dalam pembangunan refraktori, terdapat laporan yang berkaitan, teknologi baru dan bahan baru terus muncul paten baru. Kompaun Organik Cadangan pengeluaran yang dibangunkan untuk pelbagai keadaan perindustrian untuk penggunaan bahan refraktori alam sekitar untuk memenuhi keperluan pelbagai industri.

Sebatian organik bukan mudah terbakar atau mudah terbakar adalah larut, larut dan larut, larut dalam senyawa anorganik, sukar untuk bertolak ansur, tidak larut, tetapi secara amnya berbanding dengan bahan organik yang lebih besar kelarutan, tetapi sebilangan besar sebatian organik, bilangan kompleks, bukan organik Kompaun Tidak ada undang-undang yang boleh dirumuskan sepenuhnya.Untuk menjalankan penyelidikan atau rawatan khusus bahan tertentu.

Penamaan senyuman anorganik perlu berusaha untuk mewakili komposisi dan struktur bahan yang dinamakan secara ringkas dan tepat. Ini memerlukan penggunaan unsur-unsur, akar atau asas Kompaun Inorganik untuk menyatakan pelbagai komponen bahan; dengan "preposisi kimia" (yang memainkan peranan menyambung kata nama) untuk menyatakan bahan dalam sambungan pelbagai komponen.

Gas tidak berbau tanpa asap, masam, larut dalam air (nisbah isipadu 1: 1), sebahagian daripada pembentukan asid karbonik. Karbon dioksida gas untuk industri alkali, industri gula, Kompaun Organik dan untuk pelindapkejutan besi dan pembuatan plumbum putih. Boleh menjadi karbon dalam pembakaran udara yang berlebihan atau marmar, kapur, dolomit kalsinasi atau asid yang diperolehi daripada peranan kapur, penapaian dan produk sampingan perindustrian yang lain. Karbon dioksida Kompaun Bukan organik umumnya tidak membakar dan tidak menyokong pembakaran, pada ketumpatan suhu bilik yang lebih besar daripada udara, selepas pengembangan termal akan berkumpul di atas, Kompaun Inorganik sering digunakan sebagai agen pemadam api. Karbon dioksida adalah bahan mentah yang sangat diperlukan untuk fotosintesis tumbuhan hijau. Karbon dioksida sering digunakan sebagai baja di rumah hijau. Karbon dioksida keadaan pepejal yang biasa dikenali sebagai ais kering, penyinaran Kompaun Inorganik boleh menyerap banyak haba, dan dengan itu digunakan sebagai penyejuk, seperti hujan buatan, tetapi juga sering digunakan dalam penghasilan asap.


Sepasang:Nilai penting permohonan Nanoparticle Perak Seterusnya:Keselamatan Nanopartikel Silver Environment