Perak Nanoparticle membunuh yis

- Aug 24, 2017 -

Nilai wang Silver adalah lebih rendah berbanding emas, tetapi dalam rawatan jangkitan, nilai perubatan Perak tidak dapat diremehkan. Apabila kegagalan antibiotik, Perak Koloidal untuk menunjukkan kesannya. Dr. Schauss John Hapkins Universiti percaya bahawa Perak Koloidal adalah sejenis ubat semula jadi yang mampu "beratus-ratus patogen". Profesor Menriques bilik Universiti telah menunjukkan bahawa Perak Tiny boleh membunuh yis pelbagai keadaan dan mempunyai keupayaan antikulat yang baik. Pencegahan jangkitan mulut adalah sangat berkesan.

Nilai wang Silver adalah lebih rendah daripada emas; tetapi dalam rawatan jangkitan, nilai perubatan Perak tidak dapat diremehkan; dalam kecemasan, Perak Koloidal adalah bukan sahaja lebih berharga daripada emas, dan lebih berkesan.

Apabila kegagalan antibiotik, Perak Koloidal pada kesannya; antibiotik menyerang usus baik atau buruk mikro-organisma, kerosakan sistem imun. Mod serangan tunggal antibiotik adalah terdedah kepada bakteria variasi. Malah penyalahgunaan antibiotik dan preskripsi yang tidak serius telah menyebabkan bakteria untuk berlawan dengan antibiotik. Ini adalah masalah umum di hospital.

Di sisi lain, Dr Alexander G. Schauss kawan di Universiti Johns Hopkins berhujah bahawa Perak Koloidal adalah ubat semulajadi yang tahan "beratus-ratus patogen"; ramai doktor tidak dapat mencari antibiotik pada tahun 1938 sebelum doktor banyak menggunakannya jangkitan. Hari ini, orang pergi balik dengan Perak untuk menangani masalah-masalah yang termasuk METAMORFOSIS bakteria.

Doktor bereksperimen dengan Perak Tiny untuk merawat jangkitan kulat induced lisan? Disebabkan oleh Candida albicans dan Candida glabrata jangkitan yis adalah biasa dalam gigi palsu; membawa kepada thrush dan stomatitis pergigian - jangkitan yang sangat menyakitkan yang memberi kesan kepada 70% orang-orang yang memakai gigi palsu. Mikrob jangkitan mulut refraktori cepat membentuk biofilms, dan antibiotik membunuh kulat ini berkembang, tetapi benar-benar membantu mereka.

Dengan air liur yang disebabkan oleh pelbagai eksperimen kawalan alam sekitar, selepas biofilm tiruan ke dalam air liur, memerhatikan perubahan jangkitan kulat. Mereka akan mendapati bahawa saiz tidak penting, di bawah semua keadaan, Perak Tiny berkesan boleh membunuh yis tersebut. Kajian ini dengan jelas menentukan ciri-ciri antikulat Perak, dan pelbagai saiz zarah boleh digunakan dalam pelbagai proses.

Perak Tiny boleh disenaraikan dalam ubat-ubatan baru dan boleh digunakan sebagai langkah berjaga-jaga di hospital-hospital. Perak boleh datang ke Muara untuk membantu dengan gigi palsu untuk mengelakkan pertumbuhan biofilm. Profesor Henriques percaya bahawa Perak Tiny juga boleh ditambah kepada gigi palsu untuk menghasilkan satu lapisan perlindungan terhadap kulat dan bakteria yang tumbuh di dalam mulut.


Sepasang:Silver nitrat mengukuhkan pengudaraan Seterusnya:Kompaun bukan organik semakin tinggi kekuatan