3nm Palladium nanopartikel Rendah Curing Suhu, digunakan untuk Sensor Hidrogen Atau pemangkinan

3nm Palladium nanopartikel Rendah Curing Suhu, digunakan untuk Sensor Hidrogen Atau pemangkinan

3nm Palladium nanopartikel

Maklumat produk

ETEB Technology, salah satu pengeluar terkemuka dan pembekal di China, kini membawa anda berkualiti dan boleh dipercayai 3nm palladium nanoparticle rendah pengawetan suhu, digunakan untuk sensor hidrogen atau pemangkin. Dialu-alukan untuk membeli produk-produk berkualiti pukal dengan kami dan perintah disesuaikan juga dialu-alukan.


Saiz zarah: 3nm
Pengawetan suhu: kurang daripada 250 ℃


Digunakan dalam pes elektronik, sensor hidrogen dan pemangkinan.


Sebagai contoh, pengeluar kereta menggunakan palladium sebagai pemangkin dalam penukar pemangkin di dalam kereta anda untuk membuat molekul udara mencemar dari ekzos kereta anda kurang berbahaya. Menggunakan nanopartikel palladium meningkatkan kawasan permukaan dan peratusan atom platinum tersedia untuk kenalan dengan molekul yang terlibat dalam tindak balas. Ini membolehkan anda pergi dengan kuantiti yang lebih kecil daripada palladium.

nanopartikel Palladium telah ditunjukkan untuk menjadi pemangkin berkesan dalam pelbagai tindak balas kimia. Sebagai contoh, nanopartikel palladium boleh mengurangkan jumlah platinum yang perlu digunakan sebagai pemangkin dalam sel-sel bahan api. Palladium kos kira-kira separuh daripada kos apa platinum, yang boleh membantu mengurangkan kos sel bahan api.

Penyelidik juga mendapati bahawa menggunakan nanopartikel palladium boleh meningkatkan prestasi pemangkin. Dalam ujian makmal, mereka mendapati bahawa sel bahan api menggunakan pemangkin yang dibuat dengan partikel ini dihasilkan 12 kali lebih semasa daripada satu yang mengandungi pemangkin menggunakan platinum tulen. Sel bahan api juga berlangsung sepuluh kali lebih lama.

Palladium juga boleh meningkatkan prestasi nanopartikel besi yang digunakan untuk membersihkan bahan pencemar organik dalam air bawah tanah. Menambah palladium nanopartikel besi membolehkan mereka memberi sumbangan dengan lebih elektron kepada tindak balas, meningkatkan kadar di mana berklorin hidrokarbon seperti TCE dihina.


Saiz zarah: 3nm
Pengawetan suhu: kurang daripada 250 ℃


Digunakan dalam pes elektronik, sensor hidrogen dan pemangkinan.


Sepasang:SF-130 Silver Tampal untuk percetakan skrin dan digunakan dalam perhubungan elektrik, suis membran, papan kekunci, FPC Lembaga Seterusnya:Kilang bekalan terus rendah berikut Temperature(150℃) Electrial cemerlang kekonduksian Perak Nanoparticle dakwat pengalir bagi Pencetak pancut dakwat

Siasatan